27.11.2012

Whats up Joona Vatanen!!!!!!

No niin se olisi sitten ainakin minun osalta kausi 2012 paketissa ajamisen osalta! Spotilta on siirytty talliin talveksi rakentamaan uutta pyörää kaudelle 2013 ja muutenkin suunnittelemaan seuraava kautta.

Jäikö tästä kaudesta jotain hampaan koloon? Ainahan sitä jotain jää. Kyllä tuola maailmalla vaan näkee, että mitenkä kaveri hengessä sitä tuomaroidaan kisoissa. Parissa kisassa huomasi tämmöistä. Mutta minulle on aivan sama, kunhan yleisön voittaa puolelleen. Niin se riittä minulle!
Ensi kaudelle suunnitelmissa aloittaa treenimään ihan 120%, ajaa niin paljon keikkoja kuin mahdollista ja kiertää mahdollisemman paljon kisoja ja näyttää niissä miten niillä sportti prätkillä oikeesti stuntataan! Jos vain on rahaa, että ei lama tule ja vie savolaisen raksamiehen töitä :D
Ensikaudelle vaihdoin pyörän 600:sta 750:een gixeriin. Halusin enemmän tehoa ja vauhtia! Tekninen ajo ei juuri kiinnosta enää ollenkaan, joten tuo 750 on ihan passeli minulle.

Yritän ainakin ajaa Puolan skabat ja yrittää käydä kanssa Englannissa. Kunhan tässä kevättä kohdi mennään niin tulee niitä kisoja julki ja valkataan sieltä sitten, että minne on järkevin/rahaa lähtee. Mutta nuo kaks on ainakin varmaa. Ainiin! Yritän HUOM.. Yritän lähteä helmikuussa Jenkkeihin stuntwarseihin skabaamaan ja kattomaan mitä se meininki sielä on.
Mitä video prokkiksia? Ainakin tiimin kanssa on videon kuvailu hommia. Siitä en paljasta enempää ;). Kyllä sitä kuitenkin jonkulaista videota koitetaan saada aikaiseksi.

Mitä osa alueita pitäs parantaa? Suoraan sanottuna en oo omaan ajoon yhtään tyytyväinen! Trikit riittää, mutta vielä pitää saada reilusti lisää vauhtia ajoon ja enemmän tempoa. Eli toistoa vaan ihan pirusti!

Talvi menee pyörää rakentaessa, kuljetuskalustoa huoltaessa, lihaskuntoa treenatessa ja sponssien kanssa neuvottelua ensikauden suunnitelmista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti