25.11.2012

Whats up Jussi Koivulampi!!!!
Jäikö kaudesta jotain hampaankoloon?
Kaudesta jäi pieni paskan maku sen takia suuhun, koska sain aloitettua koko stunttihomman vasta kesällä ja kappas vaan, ajokausi olikin jo ohi eikä kerinny mihkää.. Tulihan sitä opittua perustrikit ja kauden lopuksi high chair trikkejä, ja pian meni jo hc circleekin.. Sitä riemua ei voinu sanoin kuvailla! :) Paljon kerkes kuitenkin hauskaa pitämään, vaikka suurimman osan ajasta tulikin yksin treenailtua.

Mitä suunnitelmissa ensi kaudelle?
Treenaaminen tulee olemaan ainakin lähes joka päiväistä hommaa, on tuo vaan niin mahtavaa! Pyörän ajattelin pistää palasiksi talven aikana, ja laittaa vähän karkkiväriä katteisiin sekä jarrupäivitystä yms hifistelyä.. enskausi vedetään todennäköisesti kokokatteellisena jenkkityyliin! Katotaan nyt jos sen rungonkin samalla vahvistaisi ennenkuin se on paskana.
Kalusto?
Samalle kawalle annetaan happea ensvuonnakin! Pakettiauto pitäisi hommata ittelle, että saa tuota pärrää liikuteltua hieman helpommin. Tähän asti menty lainavehkeillä, silloin harvoin kun on johonkin kerinnyt.

Mahdolliset kilpailut?
Ensi kaudella tuun varmastikin kiertämään stunttitapahtumia ainakin suomen kamaralla jos niitä joku vaan järjestää! Kilpailemisesta nyt en vielä tiedä, tuolla tasolla kun ei kehtaa vielä mihinkään mennä kuin katsojan roolissa. Katotaa kisaamista sitte joskus aikasintaan 2014..
Missä osa alueissa aiot kehittyä?
Tasapuolisesti pitäisi treenailla.. Pitkät endot ja acrot meinaa olla heikko kohta, joten niitä ainakin pitää treenailla perkeleesti. Meinaa vaan into siirtyä aina uusiin trikkeihin ja jäädä vanhojen hiominen vähemmälle. :D

Video prokkiksia?
Kunnon videota pukataan ulos tod. näk. ensi kauden jälkeen kun päästäis kuvaamaan vähän eri paikkoihin! Muutenkin meinannu olla nämä hommasta kiinnostuneet kuvaajat vähän vähissä.

Miten aiot lusia talven?
Talvihan menee siinä vitutuksessa ja kawaa ruuvatessa... Sponsoreita yritetään myös haalia sekä kaikenlaisia kesän tapahtumia suunnitella. Siinähän se sitten on jo kevät. Toivottavasti!

Iso kiitos kaikille jotka on whatsuppiin vastaillut, mutta tästä malliesimerkki. On se hyvä että joku näkee vähän vaivaakin! T: LB

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti