21.11.2012

Whats up Jarkko "Jorki" Jylhä!!!!
-pyörä toimi erittäin hyvin koko kauden jossei rungon murtumista ja yhtä konetta joka meni paskaks niin lasketa :D kausi meni yllättävän hyvin kun kattoo että ensimmäinen kesä 600cc pyörällä mutta oishan sitä voinut vieläkin nopeammin ja enemmän kaikkea oppia armeeja vei puolet kesästä ja se vitutti aivan tajuttomasti.
  -Ensi kautena tavoitteena tietenkin kehittyä lisää ja oppia ajamaan paljon akresiivisemmin. Endot jäi tältä kaudelta väliin oikeastaan kokonaan joten ensikesänä nekin on saatava haltuun :)
-Kalustona toimii täysipitkä ja korkea iveco joka on 5paikkanen jääkaappien mikrojen ja sänkyjen sekä tietenkin humppavehkeiden kera :)

-Tänä kesänä käytiin pelkästään virossa kilpailemassa ja oisinko ollut 7 kisoissa :D puolan gp:seen ei päästy kun se vitun armeeja pilas senkin.

-Aion kehittyä endoissa, sekä suora comboissa, akresiivisuudessa ja ennenkaikkea tyylissä :DD

- Talvella sitten onkin hommaa 2 ninjaa kummatkin pitää maalata. toiseen vaihtaa kokonaan runko ja laittaa kummatkin pyörät tikkiin ens kesää varten ja tavote olis että ninjallakin päästä ajelee piikkirenkailla jäällä eihän sitä nyt pysty ajokitkuissa olemaan :DD Ja tottakai sitä maljaakin tulee varmaan nostettua talvella. Kuntoilla pitäis kovasti ja venytellä ens kautta varten. Ja ostin tossa muutaviikko sitten ladankin itelle ettei talvelsta ihan helvettiä tule :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti