16.1.2011

Sunday Service: Joni Tammela

Thö Tammela kuuluu ehdottomasti lajin legendoihin ja miehellä on kovat meriitit kuten Streetbike Freestyle World Championship 2007 (Sveitsi) 3 sija ja BBMF World Championship 2005 (Saksa). 3 sija. Miehen seinältä löytyy kirjoitus "One of the great! Thank you for all your inspiration!" ja allekirjoittanut muuan nobody Nick "Apex" Brocha. Joni ei sen enempää esittelyjä kaipaa. Koubi on puskenut haastattelu hommaa eteenpäin joten koitan itsekin vähän panostaa ja tein vähän erilaisen Jonin haastattelusta!




Joni Tammela
Ikä: 25
Pyörä: Kawasaki zx6r
Ajovuodet: 2001--->


Olet vietellyt hiljaiseloa heitellen muutaman keikan sillon tällön, mitä kuuluu stunt touhuille? Eipä mitään mullistavaa, koitetaan nyt ehtiä ajamaan enemmän ku 3 kertaa vuodessa.

Olet kiertänyt kilpailuja eurooppassakin, paras reissu? Kisa reissuista varmaan 2005 Saksa. 2008 etelä Euroopan rundi oli mahtava mutta ei ollu kisoja :D

Sinulla on nimeä aina jenkeissä asti, antaako se paineita vai enemmän motivaatiota? Varmaan paineita? Takarenkaassakin on 2.2bar, joten...

Heitit keikkaa Artsin tiloissa todella pienessä karsinassa, mikä oli fiilis ennen keikkaa ja sen jälkeen? Pieni? Eiks 6m x 2.3m oo ihan riittävä vauhtikeulojen vetämiseen? No ei, ite meinasin et kaikki temput lähtee ja katsojat meinas et ei tos saa edes keulaa pystyy.. Jotain perus rinki comboja siin vedeltiin mut itelle jäi keikan jälkeen paska fiilis omasta ajosta. Yleisö vissiin diggas.. tai sit ne vaan kusetti...

Isälläsi on myös pyörä tausta, onko Tane "lätkäfaija"? Joo on! "Vittu mis mun spaddut on?"

Onnettomuuksia? Ei mitään isompia. Mut silti kaikki paikat paskana..

Mikä motivoi? Edelliseen 2 vuoteen ei mikään. Nyt vois näyttää noille nuorille et kyl se vanhakin viel osaa ja oppii uutta.

Tulevaisuuden tavoitteet? Mennään päivä kerrallaan.

Mitä mieltä suomen nykytasosta? Kuten sanoin et ei oo napannu viimeseen 2 vuoteen joten en oo hirveesti seurannu koko touhuu.

Mitä mieltä maailman kärkitasosta yleensä, esim Pfeiffer, Jorian, Apex, Bill D, Stunter 13 yms? Se on sitä nykyistä "newschoolia".... BALLERIINAT!

Nähdäänkö Joni vielä nordic openeissa tai X-geimsseissä? Ei. Tai no, koskaan ei saa sanoo ei koskaan.. mut epäilen

Ketä Haluat kiittää? No kaikkii ketkä luulee kiitoksensa ansaitsevansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti