30.1.2011

SUNDAY SERVICE ja suomen Aaron Colton!

Justus on ajanut mopolla jo erittäin vakuuttavasti parin kauden ajan. Ensikesäksi vasta 16v jampalle vaihtuu alle 600 gixeri, katsotaan mitä aika tuo tullessaan. Näin se vaihto pitäisi tehdä jos lajissa johonkin tähtää!

Nimi? Justus Vatanen, kaikki kutsuvat Jubeksiks.
Ikä? 16v
Pyörä? Ennen kikkailin Derbi Sendalla, mutta nyt tulevaksi kaudeksi ostin suzuki gsx-r 600 k4.
Ajovuodet? Olen stuntannut nytten noin 3 vuotta.
Keskimääräiset ajotunnit viikossa? Ajan viikossa samanverran kuin veljenikin eli vähintään 10h viikossa.



Tausta? Olen aiemmin harrastanut skeittaamista ja laskettelua.
Idolit? Idolini ovat tottakai nick apex ja stunter13.
Paras hetki pyörän päällä? Paras hetki pyörän päällä on aina :). Tulee aina hyvä mieli, kun koulusta pääsee ja veljen kanssa lähdetään spotille treenaaman.
Mikä motivoi spotille aina uudestaan?Spotille motivoi aina uudestaan se, että haluan oppia uusia temppuja ja olen riippuvainen ajamisesta niin paljon, että alkaa tosiaan vituttamaan, jos ei pääse ajamaan :D.



Haaverit? Tikkejä, mustelmia, lievä aivotärähdys, kun törmättiin veljen kanssa yhteen. Siitäpä sitten tulikin sairaala reissu.
Tulevaisuuden tavoitteet? Tulevaisuuden tavoitteina olisi pysyä ehjänä, koska aloitan ensimmäisen kauden isolla pyörällä. Olisi myös mukava päästä ajamaan keikkaa ja ulkomaille olisi siistiä päästä kisaamaan ja saada sponsoreita.
Olet Joonan pikkuveli, reenaatteko paljon yhdessä? Me treenataan aina yhdessä ja jelpitään pyörien korjaamiseessa toisiamme.
Kumpi haluaa ensin pois spotilta? Noh, se riippuu kummalta leviää paikat tai pyörä ensimmäisenä.



Aloitat ensi kaudella jo isolla pyörällä, mistä moinen idea? Aloitan ensin kauden isolla pyörällä, koska haluan mahdollisimman äkkiä oppia ajamaan sillä. Mopoissa ei enää haastetta ole.
Ketä haluat kiittää? Haluan kiittää veljeä, perhettä ja kavereita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti