5.12.2010

Sunday service! Tony Raita. Mies on pyörinyt stunttipiireissä niin kauan kun piiri on suomessa pyörinyt. Mies on järjestänyt stunttiskaboja, tuomaroinut, järjestänyt mp-messuja, bmx touhuja, tatuointi messuja ja lista vaan jatkuu. Aina on monta rautaa tulessa, mutta kesällä aikaa löytyy pyörän päällekin. Hienoa että vanha ukko jaksaa painaa ja opetella uusia juttuja!



Nimi: Tony Raita
Ikä:38
Pyörä:600
Ajovuodet:6



Keskimääräiset ajotunnit viikossa:vaihtelee pirusti,mutta olen pyrkinyt että vähintään 10 h/per viikko
Idolit:oikeastaan kaikki jotka rakastavat sitä mitä tekee ja varsinkin niitä jotka tekevät eikä vaan puhu tekevänsä
Paras hetki pyörän päällä:parhaita hetkiä on varmasti monia,mutta silloin kun olemme hyvällä ryhmällä spotilla ja kaikki potkivat ja steppaavat toisiaan,niiden hetkien takia jatkan tätä harrastusta niin kauan kuin pystyn
Mikä motivoi spotille aina uudestaan:välillä uusien temppujen oppiminen,mutta pääasiassa perus ajaminen hyvien kavereiden kanssa.



Haaverit:henkisiä oikeastaan joka ajokerralla,mutta pari kertaa olen jäänyt ton pyörän alle ja ekalla kerralla meni rintalastan juuresta kylkiluu poikki ja tokalla vedin stopin yli jonka seurauksena 4 kylkiluuta poikki ja oikeaan käteen kyynerpäästä olkapäähän ulottuva palovamma.



Tulevaisuuden tavoitteet:kattoa kuinka pitkälle noita temppuja voi oppia
Ketä haluat kiittää:sponsseja,mutta erityisesti kaikkia niitä ihmisiä jotka ovat stepanneet ,erityisesti varsinkin ajokavereita Samia,Jonia,Migua ja Rikua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti