20.11.2010

Sunday service: Nick "APEX" Brocha

Nick on mun silmissä ollut maailman top3 stuntteri jo vuosia. Todella kovan kilpailu rutiinin ja ison temppubägin omaava kuljettaja, joka osaa myös edustaa ja antaa positiivista kuvaa lajista kameran edessä ilman kypärää! Nick tuo myös usein aivan uusia temppuja kilpailuihin. Kilpauluista onkin jäänyt vuosien varrella käteen kovia meriittejä! Esim:

2008 XDL overall 1.st
2009 Stuntfest 2.nd
2009 Stuntwars 3.rd
2010 XDL x-games kutsukilpailun 1.st
2010 XDL overall 2.nd



Ihmisten pitäisi ymmärtää ero kilpailujen, videoiden tai shown välillä. Videolle voit kuvata monella otolla kovia temppuja, mutta kilpailu tilanteessa virheille ei ole varaa. Juuri tässä Nick on parhaimmillaan, mies vetää todella teknisiä temppuja kilpailu tilanteessa. Kaikki muistaa myös Nickin Crazy 88's videon jossa tapetaan kasit kaikista asennoista! Nickin ajotyyli on tuttua Death Squad kamaa, teknisiä rinkicomboja,todella agressiivisia endoja ja driftejä! Annetaan miehen vastata vakio kyssäreihin!



Pyöriä: Liian monta.
Stunttipyörinä (4) Kawasakin 636:sta
2008 Ducati hypermotard
2005 Yamaha R6
2005 ZX10
Ja muutama muu

Ajovuosia: Moottoripyörällä 10v, stuntaten 6v
Keskimääräiset reenitunnit viikossa: 15h
Idolit: Arvostan paljon niin montaa kuljettajaa, että lukisitte tätä tunnin.
Paras hetki pyörän päällä: Jokapäivä! Ei sillä etteikö väliin mahtuisi huonojakin päiviä, onneksi päävammat auttaa unohtamaan ne.
Oudoin paikka jossa olet stuntannut: Kilparata El Salvadorissa missä jouduimme kesken setin älyttömään ilotulitus sotaan lokaalien lapsien kanssa. Ne heitteli meitä pommeilla kesken temppujen, hyviä aikoja!



Top3 kilpailijat:
Shinsuke “Shin” Kinoshita älkää antako XDL videoiden hämätä, mies tuo jokaiseen eventtiin jotain uutta ja sairasta. Mies on myös todella hyvä kaikilla osa-alueilla.

Rafel “Stunter 13” Pasierbek olisi todella vaikea kilpailija jota vastaan ajaa kaikesta päätellen. Uskon että hänestä tulee seuraava dominoija euroopan kilpailuihin.

Tämän jälkeen lista menee todella sekavaksi. Olen ollut niin monessa kilpailussa, katsellut niin montaa kuljettajaa ja nähnyt niin monta älytöntä juttua, että on mahdotonta sanoa vain yhtä nimeä. On vain ajan kysymys kun joku näistä hioo timantin ja pieksee kaikki muut.

Mikä motivoi: Rakastan oppia uusia juttuja. Laji on niin uusi, että stuntridingin kirjaa kirjoitetaan jokapäivä!
Loukkaantumiset: Haha, joka päivä, pari todella pahaa. Sanon vain että vasen olkapääni on entinen.



Tulevaisuuden tavoitteet: Haluan tehdä tätä työkseni jatkossakin, se ei rikastuta, mutta se on parasta mitä voin tehdä.
Ketä haluat kiittää: Icon, Avon Tyres, Tygershark Cages, HoHey Designs, Empire Freestyle, The band of Brothers Death Squad!!

Katsokaa vielä tästä muutama vapaa sana Nickiltä Iconin kuvauksista:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti