2.12.2012

Noniin, pääsin vihdoinkin koneelle! 

Whats up Lauri "Latexiit" Pohjoisvirta!!!
Jäikö kaudesta jotain hampaankoloon?
Aina sitä voisi enemmän oppia, mutta ei mikään vaivaamaan jäänyt. Pyörän vaihto uudempaan oli jo alkukaudesta mielessä mutta vanhalla mentiin vielä. PC-25 palvellut jo 3 vuotta vähintääkin kiitettävästi!

Kalusto?
Ensi kaudelle hommattu jo uusi pyörä, tuttu turvallinen Honda :) Samalla meiningillä jatketaan kun vanhallaki pyörällä eli pidetään kilvissä ja stunttivarustuksessa. Uskoisin että uuteen pyörään tottuu jo alkukaudesta melko hyvin. Kuljetuskaluston hankinta ollut myös mielessä.


Mitä suunnitelmissa ensi kaudelle? kilpailut?
Suomessa jos tapahtumia järkätää nin pyritään kyllä osallistumaan, tarkempia suunnitelmia mietitään sitte fiiliksen mukaan kesällä. Videoita koitetaan kuvata samaan malliin kuin muinakin kausina. Sekä tietenkin reeniä mahdollisemman paljon!

Missä osa alueissa aiot kehittyä?
Koitetaan monipuolisesti oppia trikkejä, mutta acroissa ehkä eniten opittavaa niissä ollaan aika alkutekijöissä. Ajotyyliin myös lisää sujuvuutta ja meininkiä!
Video prokkiksia?
Tänä vuonna vielä tulee muutaman minuutin pätkä viime kaudesta!

Miten aiot lusia talven?
Pientä laittoa uuden pyörän kanssa, että on valmis ajoon heti keväästä. Suurimmat stuntti muutokset onkin jo valmiiksi tehtynä, mutta esim. fatbaari suunnitelmissa vaihtaa clipareihin kun niitten makuun pääsi jo viime kesänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti