3.8.2012

Viikonloppuna on taas XDL:ää luvassa! Tällä kertaa osoitteena Long Beach California ja tarkemmin Queen Maryn edustalla! Postailen sunnuntaina tuloksia. Perkele kun näihin sais striimin! LB:n ranchilla olis aina studio pystyssä ja vapaapääsy ihan kaikille!

Viime viikonlopun MADi päivät tykkimäessä onkin poikinut oikeen urakalla paskaa Kouvolan sanomien suunnalta. Lopputuloksena jatkossa kaikki drifti tapahtumat kielletty Tykkimäessä. Jos jotain mielenilmausta järkätään niin allekirjoittanut suattaapi myös osallistua meihemeihin. On se nyt helvetti jos väkisin ajetaan nousevan ja pian jopa ihan vakavasti otettavan lajin harrastajat kadulle laittomasti harrastamaan. Kaupunki varmaan luulee, että harrastaminen loppuu kun alta vedetään ainoa laillinen alue. Alueita löytyy aina, erijuttu onko ne laillisia ja aiheuttaako niillä harrastaminen mielipahaa/vaaraa muille. Tuon kylän pojat tuntien sitä lokaa tullaan varmasti heittämään myös toisesta suunnasta.

Otetaas tähän esimerkki kuinka siistiä tuolla tykkimäessä on joka kesä ollut siitä asti kun itse olen kilvettömillä sohlannut. Tähän kuvaan kulminoituu koko touhu. Leppoisasti pussikaljaa, leveitä luisuja, vähän nokittelua, hyviä frendejä ja paljon savua. Eikä unohdeta tuon tapahtuman magiaa, aina paistaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti